Een familiebedrijf met korte lijnen 

Kesselaar & Zn is een familiebedrijf. Als Gastheer in de bouw zorgen wij voor blije klanten. Dat doen wij vanuit onze twee vestigingen in Alkmaar en Zwaag. Onze cultuur is open en gelijkwaardig, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid en vertrouwen is groot. Wij zijn een bedrijf waar mensen zich welkom voelen, een warme plek voor collega’s, opdrachtgevers en co-makers. Van het bouwen van een zorgcomplex tot het oplossen van een lekkage voor een woningbouwvereniging, onze collega’s en ketenpartners werken hard om het verschil te maken en daar zijn we trots op. Bij ons geen verschil tussen een stropdas of een stalen neus. Wij werken graag samen aan de doelen van onze opdrachtgevers.

Bouwen, onderhouden en verduurzamen

Van A tot Z goed geregeld 

Kesselaar & Zn bouwt, onderhoudt en verduurzaamt vastgoed in Noord-Holland. Dat doen wij al meer dan dertig jaar. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om duurzame en toekomstbestendige gebouwen te realiseren voor verschillende doeleinden, zoals zorg, wonen en werken. Onze klanten bestaan uit woningbouwverenigingen, (semi-)overheden, zorginstellingen, ontwikkelaars en bedrijven, met wie we een vaste en langdurige relatie opbouwen. Met een vast team van eigen medewerkers hebben wij alle benodigde expertise in huis om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen van A tot Z.

Op elkaar vertrouwen en een open cultuur

Samen maken we het! 

Gastheerschap

Gastvrijheid is de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf en bepaalt hoe we met elkaar omgaan en onze diensten worden ervaren. We streven ernaar om gastvrij te werken vanuit ons hart, wat zorgt voor succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten.

Loyaliteit

We zijn oprecht en transparant. Bij ons geen kleine lettertjes of een dubbele agenda, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen ons werk goed en wij zijn een betrouwbare, lange termijn partner voor onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers.

Vernieuwing

Vertrouwen in elkaar is de basis voor innovatie en ontwikkeling. We verbeteren continu en we willen meer bieden dan alleen bouwen. We zetten nét dat stapje extra met elkaar om te zorgen dat we het morgen beter doen dan vandaag.

Duurzaamheid bij Kesselaar & Zn

Streven naar een CO2-neutrale en circulaire toekomst 

We zijn actief op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder, en onze doelstellingen voor CO2-reductie tegen 2026 zijn duidelijk: 30% vermindering van directe emissies (scope 1) en de volledige eliminatie van indirecte emissies (scope 2). De overstap naar HVO-diesel, een milieuvriendelijker alternatief voor conventionele diesel, is een belangrijke stap voor het verminderen van onze directe CO2-uitstoot. Bovendien genereren we al een aanzienlijk deel van onze eigen behoefte aan groene energie. De CO2-prestatieladder is in het verleden ontwikkeld door ProRail en is inmiddels ondergebracht bij het SKAO (Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen). Bekijk hier de website van het SKAO

In samenwerking met marktpartijen, opdrachtgevers en collega-bouwbedrijven zetten we ons dagelijks in om onze milieudoelstellingen te behalen. Zo ‘oogsten’ we al materialen tijdens de sloop. Door samen te werken met regionale hubs en opdrachtgevers zorgen we ervoor dat materialen hergebruikt worden, wat onze circulaire ambities versterkt. Bekijk hier de voortgangsrapportage en onze footprint voor 2022.

Klik hier voor de stip op onze horizon!

“Wij gaan fluitend naar het werk.”

Onze bedrijfscultuur maakt het verschil 

Fluitend naar het werk 

We werken vanuit vertrouwen, gelijkwaardigheid en met heldere verantwoordelijkheden. Daarnaast werken we met gastvrijheid, loyaliteit en vernieuwing als onze kernwaarden. Deze waarden beschrijven wie wij zijn, waar wij voor staan en wat ons verbindt. Het helpt ons om beslissingen te nemen voor de toekomst. Bij elk besluit, hoe klein het ook is, gebruiken wij deze waarden om te bepalen of het past bij onze bedrijfsidentiteit. Zo zorgen we ervoor dat onze collega’s en samenwerkingspartners fluitend naar het werk gaan en dat we samen met onze opdrachtgevers op een fijne manier werken aan mooie projecten.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws