Over ons

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw. Open en eerlijk samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor vinden we steeds de perfecte balans  tussen wensen en oplossingen.  Niet voor niets zijn we er trots op dat we beloond zijn met de eervolle titel  ‘Slimste bedrijf van Nederland’. Dat is terug te vinden in alles wat we doen; bij Kesselaar en Zn zorgen we ervoor dat we continu vernieuwend bezig zijn en meegroeien met onze opdrachtgever. Ongeacht uw vraag denken wij graag met  U mee!

Zelfsturende teams

Wij faciliteren, verbinden en geven vorm

Onze organisatie bestaat uit zelfsturende teams waarin de medewerkers altijd in beweging zijn met de omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.  De vragen van de toekomst zien wij als onze uitdaging van nu. Plezier en energie krijgen we ook  door ons te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Werken bij Kesselaar & Zn is een feestje!

Lees meer over onze bijzondere bedrijfscultuur.

Wij geloven in

“Altijd in beweging zijn met onze omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.”

Wij geloven in

“Niet op willen vallen op de werkvloer, maar wél altijd voor u en/of de eindgebruiker klaarstaan.”

Wij geloven in

“Loyaliteit tonen en investeren in duurzame relaties, zowel met partners als met onze medewerkers.”

Werken bij Kesselaar & Zn

Op de werkvloer zijn het de kleine dingen die het doen, zoals netjes voeten vegen als we bij bewoners thuis komen, een luisterend oor bieden of een bewoner bij de hand nemen in het proces. Kesselaar & Zn geeft een beleving mee aan de eindgebruiker. Met onze opdrachtgever kunnen we in alle openheid meedenken om vorm te geven aan doelstellingen en belangen. Zo kunnen we door onze expertise bijvoorbeeld adviseren over besparing op kosten voor onderhoud, duurzame renovaties of energiebesparende maatregelen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws