Verduurzamen met Kesselaar & Zn

Kesselaar & Zn biedt op maat gemaakte verduurzamingsoplossingen voor woningcorporaties. Wij begrijpen dat de steeds complexere eisen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing vragen om een doordachte aanpak met ruimte voor continue verbetering. Onze focus ligt op het creëren van een fijne en gezonde (woon)omgeving voor bewoners, waarbij we de duurzaamheidsdoelen voor 2050 nastreven met een no-regret aanpak. Daarom bieden wij oplossingen op maat voor renovatieprojecten van woningcorporaties, waarbij we ons richten op duurzaamheidsmaatregelen tijdens mutatieonderhoud, planmatig onderhoud en renovatiewerkzaamheden. Door middel van onze betrokken bewonersbegeleiding en -participatie zorgen we voor blije bewoners: voor, tijdens én na de uitvoering van de werkzaamheden.

Verduurzamingsadvies op maat

Passend bij de vastgoedstrategie

Bij Kesselaar & Zn weten we dat het verduurzamen van bestaand woningbezit een uitdaging kan zijn. Daarom hanteren wij voor al onze verduurzamingsprojecten een standaard ontwerpproces. Hierdoor zorgen we voor heldere communicatie en een duidelijke structuur tijdens het voortraject. Samen kijken we op een praktische en pragmatische manier naar het woningbezit. Onze no-regret aanpak garandeert dat de genomen maatregelen direct bijdragen aan de duurzaamheidsdoelen voor 2050. Het beperken van de warmtevraag staat daarbij bovenaan onze prioriteitenlijst.

Transparant, samen en klantgericht renoveren

Wij zorgen voor verbinding tussen mens en techniek 

Duurzaamheidsadvies

Bewonersbegeleiding

Prettige uitvoering

No-regret

Bewonersbegeleiding en -participatie 

Onze klantgerichte gastheren en gastvrouwen zorgen voor blije bewoners

Bewonersbegeleiding en -participatie zijn cruciaal voor een succesvol verduurzamingsproject. Door bewoners actief te betrekken bij het project, kunnen we hun wensen en behoeften meenemen in de planvorming. Dit zorgt voor meer draagvlak en een soepeler verloop van het project. Bij ons staat de bewoner centraal en daarom bieden wij professionele bewonersbegeleiding aan. Zo zorgen wij voor een prettige samenwerking met bewoners en dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

De uitvoering in goede handen

Wij zorgen voor een fijn en gezond (t)huis

Wanneer u een verduurzamingsproject uitvoert, is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een ervaren en betrouwbare partner. Bij ons kunt u erop rekenen dat alles in goede handen is. Onze focus ligt op het creëren van een fijne en gezonde woonomgeving voor bewoners, en wij werken alleen samen met partners die daar ook zo over denken. Door het verduurzamen van woningen dragen wij bij aan een duurzamere toekomst en een hoger wooncomfort. Met onze zorgvuldige aanpak waarborgen wij een succesvolle uitvoering van het project, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.