Ook fluitend naar je werk?

Wij willen dat jij de beste én gelukkigste versie van jezelf wordt. Bij Kesselaar & Zn stap je uit je comfortzone. Wij zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé en wij geven je alle ruimte om te ontdekken waar je energie van krijgt. Samen blijven wij werken aan je persoonlijke groei.

Ga jij binnenkort ook fluitend naar je werk?

Ben je tussen de 16 en 67 jaar, ben je timmerman of timmervrouw (of erg handig) en heb je zin om (weer) fluitend naar je werk te gaan? Kom ook werken bij het leukste bouwbedrijf van Nederland! Wij onderhouden, verduurzamen en bouwen woningen in Noord-Holland.

Lijkt je dit wat? Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

Stage lopen bij Kesselaar & Zn?
Goed plan!

Bij ons kun je veel leren; of het nu gaat om woningonderhoud, nieuwbouw of marketing en communicatie. Ook ben je verzekerd van goede begeleiding. Na jouw stageperiode is er in ons snelgroeiende bedrijf kans op een vakantiebaan of aanstelling. Volg je een mbo-, hbo-, wo-opleiding en ben je geïnteresseerd?

Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

12 + 1 =

WERKEN BIJ KESSELAAR & ZN..

“Bij Kesselaar & Zn krijg ik ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën en wordt je gezien als volwaardig werknemer.” – Niels, stagiair

IK GA FLUITEND NAAR MIJN WERK..

“Iedereen met wie ik in contact ben gaat gelijkwaardig met elkaar om.” Daan – Werkvoorbereider

WERKEN BIJ KESSELAAR & ZN..

“Gastheerschap is voor mij DE toegevoegde waarde; ontzorging van bewoners, klanten of collega’s geeft mijn werk extra betekenis.” – Ellen, communicatie

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE DOEN?

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws