Ga ook fluitend naar het werk!

Onze open bedrijfscultuur is opgemerkt door het programma Tegenlicht. We zijn uitgeroepen tot het slimste bedrijf van Nederland, de beste onderneming van Alkmaar en finalist voor de beste onderneming van Noord-Holland. Maar wat voor ons het allerbelangrijkste is, is jouw dagelijkse tevredenheid. Wij richten ons op openheid, gelijkwaardigheid en het zorgvuldig organiseren van ons werk, zodat jij ruimte hebt om te groeien, vrijheid kunt ervaren, vertrouwen opbouwt en werkgeluk ervaart. Bij ons hoef jij geen gevreesde functioneringsgesprekken te verwachten. En als jij eerder wilt vertrekken vanwege een gunstige vakantieaanbieding, kan dat gewoon. Wij willen dat jij fluitend naar je werk gaat, met een dosis werkgeluk en blije opdrachtgevers als beloning. Daar doen we het voor.

Timmerman of timmervrouw

Ben je tussen de 16 en 67 jaar, ben je timmerman of timmervrouw (of erg handig) en heb je zin om (weer) fluitend naar je werk te gaan? Kom ook werken bij het leukste bouwbedrijf van Nederland! Wij onderhouden, verduurzamen en bouwen woningen in Noord-Holland.

Lijkt je dit wat? Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

Gastheer/Gastvrouw reparatieonderhoud

We zoeken, vanwege de groei van onze organisatie, een collega voor het reparatieonderhoud, die vanuit ons kantoor in Alkmaar verantwoordelijkheid neemt om servicebonnen niet alleen gastvrij, slim en efficiënt te verwerken, maar ook zorg draagt voor de volledige administratieve en financiële afhandeling van begin tot eind.

Lijkt je dit wat? Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

Stage lopen bij Kesselaar & Zn?

Bij ons kun je veel leren; niet alleen op technisch vlak. Wij werken dagelijks hard aan verschillende thema’s, waaronder digitalisering (Revit, IoT, data en analyses), circulaire economie en gastheerschap. Ook ben je verzekerd van goede begeleiding. Na jouw stageperiode is er in ons snelgroeiende bedrijf kans op een vakantiebaan of aanstelling. Volg je een mbo-, hbo-, of wo-opleiding en ben je geïnteresseerd?

Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

BBL2- of BBL3-opleiding volgen?

Wil je een BBL2- of BBL3-opleiding volgen bij Kesselaar & Zn? Dat kan bij ons op elke leeftijd, bijvoorbeeld na het afronden van je middelbare school of als zij-instromer wanneer je jouw passie voor de bouw hebt ontdekt en wilt omscholen. Wij laten je graag zien hoe prachtig de bouwsector is en begeleiden je (met onze eigen leermeesters) naar een BBL2- en/of BBL3-diploma. We hebben nauwe samenwerkingsverbanden met Espeq (bouwopleidingen) en Horizon College. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl of neem direct contact met ons op via 072-564 44 46.

8 + 4 =

WERKEN BIJ KESSELAAR & ZN..

“Bij Kesselaar & Zn krijg ik ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën en wordt je gezien als volwaardig werknemer.” – Niels, stagiair

IK GA FLUITEND NAAR MIJN WERK..

“Iedereen met wie ik in contact ben gaat gelijkwaardig met elkaar om.” Daan – Werkvoorbereider

WERKEN BIJ KESSELAAR & ZN..

“Gastheerschap is voor mij DE toegevoegde waarde; ontzorging van bewoners, klanten of collega’s geeft mijn werk extra betekenis.” – Ellen, communicatie

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WE DOEN?

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws