Projecten voor zorg, wonen en werken

Wij realiseren duurzame en toekomstbestendige gebouwen voor zorg, wonen en werken. Hierbij houden we ook rekening met zaken als biobased bouwen, Total Cost of Ownership (TCO) en betaalbaarheid. Door onze expertise in maatwerkoplossingen en slimme concepten, bieden wij toegevoegde waarde aan onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, sloop-nieuwbouw en transformatie en werken nauw samen met onze ketenpartners om een omgeving te creëren waarin mensen graag verblijven.

Zorg: nieuwbouw en transformatie

Een thuis voor bewoners, een fijne werkplek voor medewerkers 

Kesselaar & Zn heeft diverse samenwerkingsverbanden met zorginstellingen voor nieuwbouw en transformaties. Deze samenwerkingen zijn project overstijgend en we werken in bouwteams samen om de behoeften van de cliënten te vertalen naar een fijne en gezonde woonomgeving. Zo kunnen we goed inspelen op de behoeften van zowel cliënten als medewerkers van de zorginstelling. We vinden het namelijk belangrijk dat onze zorgwoningen niet alleen voldoen aan alle eisen en regelgevingen, maar ook daadwerkelijk als thuis voelen voor de bewoners.

Meer dan alleen bouwen

Van A tot Z goed geregeld 

Wonen: nieuwbouw, transformatie en sloop-nieuwbouw

Voor woningbouwverenigingen en ontwikkelaars

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kwalitatieve en duurzame bouwprojecten, met name nieuwbouw, transformatie en sloop-nieuwbouw, voor woningbouwverenigingen en ontwikkelaars. In tegenstelling tot standaardprojecten van de lopende band, richten wij ons op projecten die extra aandacht nodig hebben en waarbij maatwerkoplossingen en slimme concepten vereist zijn. Wij vinden het belangrijk om transparant en open samen te werken met onze opdrachtgevers en co-makers. Onze expertise delen wij graag om zo samen tot een optimaal resultaat te komen. 

Werken, onderwijs en recreëren 

Een omgeving waar mensen graag willen verblijven

Wij hebben uitgebreide ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie van gebouwen die worden gebruikt voor werk en recreatie, zoals scholen, kantoren, openbare gebouwen en recreatiecentra. Onze klanten zijn onder andere gemeenten, woningbouwverenigingen, ontwikkelaars en bedrijven. We zijn betrokken bij verschillende bijzondere projecten in Noord-Holland waarin mensen werken, leren en recreëren. 

Werken bij Kesselaar & Zn is een feestje!

Wil je ook fluitend naar je werk?