Wij bouwen, onderhouden en verduurzamen

Kesselaar & Zn bouwt, onderhoudt en verduurzaamt vastgoed in Noord-Holland. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om duurzame en toekomstbestendige gebouwen te realiseren voor verschillende doeleinden, zoals zorg, wonen en werken. Als strategische partner zorgen we voor tevreden bewoners door slim en efficiënt onderhoud te bieden. Wij bieden maatwerk verduurzaming voor woningbouwcorporaties, waarbij we ons richten op verduurzamingsmaatregelen tijdens mutatie onderhoud, planmatig onderhoud en renovatiewerkzaamheden.

Voor wie

Wonen, werken & zorg

Onze opdrachtgevers bestaan uit woningcorporaties, (semi-)overheden, zorginstellingen, ontwikkelaars en bedrijven, met wie we een vaste en langdurige relatie opbouwen. Onze organisatie is ingericht op het bieden van toegevoegde waarde.

 

Of het nu gaat om het bouwen van woningen, het verzorgen van de volledige bewonerscommunicatie of de overname van het dagelijks onderhoud: samen met onze opdrachtgevers verbinden wij doelen aan oplossingen. Altijd op een open en transparante manier.

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Wij zijn actief in nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud .

Fijne, gezonde en betaalbare woningen

Onze focus ligt op het bouwen en onderhouden van fijne, gezonde en betaalbare woningen, waarbij de tevredenheid van bewoners centraal staat. Als familiebedrijf hebben we korte communicatielijnen en denken we actief mee met onze opdrachtgevers. We streven naar langdurige relaties, omdat we geloven dat dit leidt tot de beste resultaten voor alle betrokken partijen. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met onze ketenpartners en hebben we alle benodigde expertise in huis op het gebied van bouwen, onderhoud en verduurzaming. Zo kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen en werken we samen aan duurzame en toekomstbestendige woningen.

Onderhoud waar je blij van wordt

Onze klantgerichte Gastheren en Gastvrouwen zorgen voor blije bewoners 

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws