Wat we doen

Kesselaar & Zn bouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed voor eigenaren en gebruikers in Noord-Holland en is de verbindende factor in de bouw. Open en eerlijk samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Daardoor vinden we steeds de perfecte balans  tussen wensen en oplossingen.  Niet voor niets zijn we er trots op dat we beloond zijn met de eervolle titel  ‘Slimste bedrijf van Nederland’. Dat is terug te vinden in alles wat we doen; bij Kesselaar en Zn zorgen we ervoor dat we continu vernieuwend bezig zijn en meegroeien met onze opdrachtgever. Ongeacht uw vraag denken wij graag met U mee!

Onderhoud

Projecten

Bedrijfsvoering

Wat we doen

Wonen, werken & zorg

Wij zijn operatief in verschillende werkgebieden, zowel nieuwbouw en renovatie als vastgoedonderhoud. Tot onze klanten behoren woningbouwverenigingen, (semi) overheden, zorginstellingen, architecten, ontwikkelaars en bedrijven. Partijen waar we een vaste, langetermijnrelatie mee op kunnen bouwen.

 

Onze organisatie is ingericht om toegevoegde waarde te bieden. Wij bieden volledige transparantie in het bouwproces. Of het nu gaat om bouwen van CO2 neutrale woningen, verzorgen van de volledige bewonerscommunicatie of overname van het dagelijks onderhoud, wij verbinden samen met onze co-makers doelen aan oplossingen.

Wij geloven in

“Altijd in beweging zijn met onze omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.”

Wij geloven in

“Niet op willen vallen op de werkvloer, maar wél altijd voor u en/of de eindgebruiker klaarstaan.”

Wij geloven in

“Loyaliteit tonen en investeren in duurzame relaties, zowel met partners als met onze medewerkers.”

Nieuwsgierig naar onze projecten?

Wij zijn actief in nieuwbouw, renovatie en vastgoedonderhoud voor eigenaren en gebruikers.

Verschuiving in de bouw

In de bouw is een verschuiving gaande; belangrijker wordt de focus op duurzame concepten en een betrouwbare samenwerking. Kesselaar & Zn wil gestimuleerd worden om uw doelstellingen te behalen, belangen met elkaar te verbinden en verder te kijken dan bouwen. U kunt bij ons terecht voor een aanbesteding, maar een vorm kan bijvoorbeeld ook regisserend opdrachtgeverschap zijn waar wij bouwkundige processen van u overnemen volgens uw wensen en eisen. Als opdrachtgever blijft u wel de regie bepalen, maar de ontzorging en verantwoordelijkheden komen voor onze rekening.

Partner van SamenBeheer 

Kesselaar & Zn is partner van SamenBeheer. SamenBeheer is een landelijk platform voor vastgoedbeheer. In de markt staan we voor een groot dilemma. Zo moeten er zeven miljoen huizen van het gas gekoppeld worden en heeft een groot gedeelte van onze bestaande woningen een ongezond binnenklimaat. Voeg daaraan toe een groeiende lijst van achterstallig onderhoud, stijgende kosten en de urgentie om Nederland te verduurzamen. Iedere deelnemer van SamenBeheer is gelijkwaardig. Hierdoor is er geen sprake van een ondoorzichtige verdeling van de winst, onduidelijkheden of eigenbelang. In plaats daarvan werken we samen aan innovatie en verbetering. 

Kom werken bij Kesselaar & Zn

En ga ook fluitend naar het werk!

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws