Ons DNA: fluitend naar het werk 

Bij ons gaat goed georganiseerd zijn en vrijheid hebben hand in hand. Onze open bedrijfscultuur is opgemerkt door het programma Tegenlicht, we zijn uitgeroepen tot het slimste bedrijf van Nederland, de beste onderneming van Alkmaar en finalist voor de beste onderneming van Noord-Holland. Maar het belangrijkste voor ons is de dagelijkse tevredenheid van onze medewerkers en partners. Door ons te richten op openheid, gelijkwaardigheid en het goed organiseren van ons werk, hebben wij ruimte gecreëerd voor ontwikkeling, vrijheid, vertrouwen en werkgeluk. Wij voeren geen gevreesde functioneringsgesprekken en als je een dagje eerder weg wilt vanwege een gunstige vakantieaanbieding, dan kan dat gewoon. Fluitend naar je werk, een portie werkgeluk en blije opdrachtgevers. Daar doen we het voor.

Gastheerschap

Gastvrijheid is de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf en bepaalt hoe we met elkaar omgaan en onze diensten worden ervaren. We streven ernaar om gastvrij te werken vanuit ons hart, wat zorgt voor succesvolle samenwerkingen en tevreden klanten.

Loyaliteit

We zijn oprecht en transparant. Bij ons geen kleine lettertjes of een dubbele agenda, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen ons werk goed en wij zijn een betrouwbare, lange termijn partner voor onze collega’s, opdrachtgevers en co-makers.

Vernieuwing

Vertrouwen in elkaar is de basis voor innovatie en ontwikkeling. We verbeteren continu en we willen meer bieden dan alleen bouwen. We zetten nét dat stapje extra met elkaar om te zorgen dat we het morgen beter doen dan vandaag. 

Kansen zien en kennis delen

Samen bereiken we meer. 

Bij Kesselaar & Zn maakt het niet uit of je nette of stalen schoenen draagt, we zijn allemaal gelijkwaardig aan elkaar, ongeacht onze individuele verantwoordelijkheden. Als team zorgen we er samen voor dat alles op rolletjes loopt, we helpen elkaar waar nodig en streven ernaar onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Ons doel is om samen meer te bereiken. We zien de wereld in rap tempo veranderen. Digitalisering, de energietransitie en de veranderende behoeften van onze klanten (24/7 economie). We dwingen onszelf deze veranderingen te omarmen en om te zetten naar kansen voor onszelf en de partners waarmee we samenwerken. Dat doen we stap voor stap, we maken fouten, leren en gaan weer verder. De kennis die we opdoen delen we met elkaar. Zo worden we iedere dag een beetje beter.

Vrij (en) goed georganiseerd 

Vrijheid, vertrouwen en een portie werkgeluk.

Goed georganiseerd zijn en toch vrijheid hebben lijken misschien niet samen te gaan, maar dat is bij ons zeker niet het geval. Onze open bedrijfscultuur is niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft het programma Tegenlicht al twee uitzendingen aan onze cultuur besteed, zijn we uitgeroepen tot het slimste bedrijf van Nederland, de beste onderneming van Alkmaar en finalist voor de beste onderneming van Noord-Holland. Maar het grootste compliment is de dagelijkse tevredenheid van onze medewerkers en ketenpartners. Door ons te richten op openheid, gelijkwaardigheid en het goed organiseren van ons werk, ontstaat er bij ons ruimte voor ontwikkeling, vrijheid, vertrouwen en werkgeluk. Bij ons hoef je dan ook niet bang te zijn voor dat ene gevreesde functioneringsgesprek, want die voeren we gewoon niet. En een dagje eerder weg omdat de vakantieaanbieding wel heel gunstig is. Veel plezier! 

Wij geloven in

“Altijd in beweging zijn met onze omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.”

Wij geloven in

“Niet op willen vallen op de werkvloer, maar wél altijd voor u en/of de eindgebruiker klaarstaan.”

Wij geloven in

“Loyaliteit tonen en investeren in duurzame relaties, zowel met partners als met onze medewerkers.”

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws