Cultuur

Kesselaar & Zn is ontstaan uit een vriendengroep van rugbyers. Nu zijn we een snelgroeiend bedrijf in de bouwsector. Nog steeds zijn wij een vriendenclub, maar dan één van professionals. Sinds onze oprichting in 1994 hebben we maar één doel: wij zorgen voor een open en eerlijk bouwproces om te zorgen dat we slimmer, beter en goedkoper kunnen (samen)werken. En dat samenwerken doen wij op onze eigen unieke manier.

Gastheerschap

Gastvrijheid is dé belangrijkste menselijke waarde binnen ons bedrijf. Het zit in iedereen en weegt zwaar mee in de beleving van onze diensten en de wijze waarop we met elkaar omgaan. Gastvrij werken doen we vooral met ons hart.

Loyaliteit

Wij zijn oprecht, open en houden niet van kleine lettertjes. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan; alles wat we doen, doen we voor de lange termijn. Deze loyaliteit en helderheid laten zien hoe we investeren in duurzame relaties.

Vernieuwing

Vertrouwen in elkaar zorgt voor een stabiele basis voor innovatie en ontwikkeling. De toenemende vraag om meer te bieden dan alleen bouwen prikkelt ons om steeds te innoveren. Wij willen elke dag beter worden.

Wij geloven in

“Altijd in beweging zijn met onze omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.”

Wij geloven in

“Niet op willen vallen op de werkvloer, maar wél altijd voor u en/of de eindgebruiker klaarstaan.”

Wij geloven in

“Loyaliteit tonen en investeren in duurzame relaties, zowel met partners als met onze medewerkers.”

Klantgerichte denkers en doeners

Die het samen beter weten dan alleen.

Alles wat we doen, doen we voor de lange termijn. Wij doen geen loze beloftes of toezeggingen die wij niet waar kunnen maken, want deze zijn betekenisloos en zorgen voor ergernis. Dat valt op – bij klanten, bij collega’s en bij co-makers, die ons allemaal zien als betrouwbare lange termijn-partner. Wij behandelen iedereen gelijkwaardig, bij ons geen verschil tussen stropdas of een stalen neus: geen ingewikkeld gedoe, we zijn gewoon lekker onszelf.

En… samen weten wij het beter dan alleen. Wij willen elke dag beter worden. Niet alles lukt meteen, niet alles gaat in één keer goed; maar wij proberen iedere dag het beste uit onszelf te halen. Wij durven en doen, want fouten maken doen we allemaal. En alles wat we hierbij leren, delen wij met onze omgeving.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws