Cultuur

Kesselaar & Zn is ontstaan uit een vriendengroep van rugbyers. Nu zijn we een snelgroeiend bedrijf in de bouwsector. Nog steeds zijn wij een vriendenclub, maar dan één van professionals. Sinds onze oprichting in 1994 hebben we maar één doel: open en eerlijk samenwerken binnen de bouwbranche. En dat samenwerken doen wij op onze eigen unieke manier.

Gastheerschap

Gastvrijheid is dé belangrijkste menselijke waarde binnen ons bedrijf. Het zit in iedereen en weegt zwaar mee in de beleving van onze diensten en de wijze waarop we met elkaar omgaan. Gastvrij werken doen we vooral met ons hart.

Loyaliteit

Wij zijn oprecht, open en houden niet van kleine lettertjes. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan; alles wat we doen, doen we voor de lange termijn. Deze loyaliteit en helderheid laten zien hoe we investeren in duurzame relaties.

Vernieuwing

Vertrouwen in elkaar zorgt voor een stabiele basis voor innovatie en ontwikkeling. De toenemende vraag om meer te bieden dan alleen bouwen prikkelt ons om steeds te innoveren. Wij willen elke dag beter worden.

Wij geloven in

“Altijd in beweging zijn met onze omgeving om slimmer te werken en duurzamer te bouwen.”

Wij geloven in

“Niet op willen vallen op de werkvloer, maar wél altijd voor u en/of de eindgebruiker klaarstaan.”

Wij geloven in

“Loyaliteit tonen en investeren in duurzame relaties, zowel met partners als met onze medewerkers.”

Werken bij Kesselaar & Zn

Wij faciliteren, verbinden en geven vorm

Op de werkvloer zijn het de kleine dingen die het doen, zoals netjes voeten vegen als we bij bewoners thuis komen, een luisterend oor bieden of een bewoner bij de hand nemen in het proces. Kesselaar & Zn geeft een beleving mee aan de eindgebruiker. Met onze opdrachtgever kunnen we in alle openheid meedenken om vorm te geven aan doelstellingen en belangen. Zo kunnen we door onze expertise bijvoorbeeld adviseren over besparing op kosten voor onderhoud, duurzame renovaties of energiebesparende maatregelen.

Ontvang de nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van ons actuele nieuws