Wij slaan de handen ineen voor een versnelling in de energietransitie. Samen zijn wij van start met het verduurzamen van 111 woningen voor Kennemer Wonen.

Kesselaar & Zn is onderdeel van de NHDA (Noord-Hollandse Duurzaamheids Alliantie). De komende jaren verduurzaamt de NHDA een constante stroom aan woningen voor woningcorporaties in Noord-Holland. Kesselaar & Zn, AC Borst Bouw en ToekomstGroep slaan hiervoor de handen ineen. Door onze kennis, expertise en individuele ervaringen te bundelen versnellen wij de energietransitie en zorgen wij voor schaalvergroting.

De NHDA is inmiddels volop bezig met het verduurzamen van woningen voor woningcorporatie Kennemer Wonen, wij zijn van start met de eerste drie projecten in Egmond aan Zee en in Schoorl (totaal 111 woningen). Deze verduurzaming zorgt voor CO2-reductie, minder woonlasten en meer wooncomfort voor de bewoners.

Niet alleen in Egmond aan Zee en Schoorl wordt door Kennemer Wonen verduurzaamd. Constructif werkt gelijktijdig aan de verduurzaming van woningen in Heiloo. De start van deze projecten  zijn onderdeel van een groot project van 1.100 huurwoningen die Kennemer Wonen in de periode 2022-2025 verduurzaamt.

De verduurzamingsopgave van sociale huurwoningen is gigantisch. Daarom is samenwerking bij deze opgave belangrijk. NHDA, Constructif en Kennemer Wonen overleggen geregeld samen over de aanpak van verduurzaming. Hierbij wordt kennis en ervaring gedeeld. Zo kunnen bewezen maatregelen in de woningen worden toegepast, zodat de woningen klaar zijn om in 2030 van het gas af te gaan.

Lees meer: https://www.kennemerwonen.nl/over-ons/publicaties/nieuws/kennemer-wonen-gaat-ook-in-2023-door-met-verduurzaming-van-woningen/

www.nhda.nl