Mooi nieuws waar we trots op zijn: onlangs is er een akkoord bereikt tussen 4PS en Kesselaar & Zn. Wij gaan aan de slag met 4PS Construct, gebaseerd op het platform van Microsoft. Het ERP-systeem en de aanvullende apps gaan wij inzetten voor de ondersteuning en professionalisering van de projectbewaking, service & onderhoud, en de financiële administratie.

Aandacht voor de klant:

Bij Kesselaar & Zn – ook wel bekend als ‘Gastheer in de bouw’ – ontstond de behoefte aan een nieuw automatiseringssysteem. Na een selectietraject heeft de organisatie het vertrouwen gegeven aan 4PS. Bart Jansen, Salesmanager Bouw bij 4PS: “We zijn trots dat we Kesselaar & Zn tot een nieuwe klant mogen rekenen. Het is een mooie organisatie, met leuke mensen en veel aandacht voor de klant. Het bedrijf richt zich naast nieuwbouwprojecten ook nadrukkelijk op service & onderhoud. Daarom is in dit geval onze Buitendienst App ook een waardevolle toevoeging.”

Kesselaar & Zn over de keuze voor 4PS:  “In de huidige dynamische markt is het voor ons van vitaal belang dat we ‘real time’ zicht hebben op ontwikkelingen binnen onze organisatie. Daarnaast willen wij door vergaande automatisering van onze processen de faalkosten (verder) reduceren. Medewerkers moeten daarbij ‘fluitend naar het werk’ kunnen blijven gaan. We hebben in 4PS een partner gevonden die dat niet alleen kan verzorgen, maar die ook op visie en kernwaarden nauw aansluit bij waar wij voor staan. Dat is voor ons een belangrijke voorwaarde voor samenwerking”.