Ben jij een gastvrij persoon die energie krijgt van het leveren van slim en efficiënt onderhoud? Word je enthousiast van het idee om een sleutelrol te spelen bij het waarborgen van huurderstevredenheid en het stroomlijnen van reparatieprocessen voor woningcorporaties en zorginstellingen? Dan is Kesselaar & Zn jouw toekomstige gastheer in de bouw en zijn we op zoek naar jou!

We zoeken, vanwege de groei van onze organisatie, een collega voor het reparatieonderhoud, die vanuit ons kantoor in Alkmaar verantwoordelijkheid neemt om servicebonnen niet alleen gastvrij, slim en efficiënt te verwerken, maar ook zorg draagt voor de volledige administratieve en financiële afhandeling van begin tot eind. In deze rol ben je een essentieel onderdeel van ons team, waarbij je bijdraagt aan het realiseren van effectieve onderhoudsoplossingen en een directe invloed hebt op de tevredenheid van onze klanten en hun huurders.

Bij Kesselaar & Zn zetten we ons in voor kwalitatief hoogwaardig onderhoud, dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook overtreft. Onze filosofie van ‘gastheer in de bouw’ staat centraal in alles wat we doen en zorgt voor een prettige werkomgeving voor onze collega’s en een betrouwbare service aan onze klanten.

Kom bij ons team en draag actief bij aan een werkomgeving waar je fluitend naartoe gaat!

Interesse? Stuur een bericht naar fluitendnaarjewerk@kesselaarenzn.nl